Kledingreparaties, overhemdenservice en meer in Tilburg

Neem contact op

Behalve wassen en stomen, kunt u bij Texon ook terecht voor een breed scala aan Texon-services. Dat is waarom wij ons een full-service stomerij en wasserij noemen. Lees hieronder meer over onze overhemdenservice, onze diensten voor beddengoed en interieurtextiel en kledingreparaties en de behandeling van suède en leer.

Overhemdenservice

Overhemden blijven langer mooi met onze overhemdenservice! Als uw overhemden thuis gewassen en gestreken worden, gaat hier niet alleen veel tijd in zitten, maar eigenlijk verdienen uw overhemden ook een betere reiniging.

 

Bij Texon worden overhemden eerst chemisch gereinigd en daarna gewassen. De stof van het overhemd en de randen en boorden blijven zo langer netjes en fris. Natuurlijk worden uw overhemden ook onberispelijk kreukvrij gestreken. Wekelijks vertrouwen veel vaste klanten de zorg voor hun overhemden aan ons toe.

Beddengoed en interieurtextiel

Beddengoed zoals dekbedden, dekens en slaapzakken worden met zorg chemisch gereinigd of gewassen. Lakens, overtrekken, tafellinnen en ander ‘platgoed’ worden na reiniging met een brede mangelmachine kreukvrij afgewerkt en daarna gevouwen.

 

Texon reinigt ook uw gordijnen en vitrages. Daarnaast kunt u ook vloerkleden en stoelbekleding bij ons aanbieden.

Suède en leer

Het behandelen van kledingstukken van suède of leer is een vak apart. Texon besteedt dit uit aan een gespecialiseerde partner. Leer en suède zijn natuurproducten, waarbij het belangrijk is dat het materiaal na reiniging goed gevoed wordt en soepel blijft. We kunnen u vooraf informeren over de prijzen en het behandelresultaat.