Complete kledingservice voor stomen en wassen in Tilburg

Neem contact op

Stomerij Wasserij Texon biedt een volledige kledingservice voor het wassen en stomen van uw kleding. Kom langs in onze winkel of maak gebruik van onze haal- en brengservice.

Stomen

Stomen wordt ook wel chemisch reinigen genoemd, of dry-cleaning. Stomen zorgt ervoor dat stoffen mooier blijven. Vlekken worden beter verwijderd en het risico van krimp is veel kleiner dan bij wassen.

 

Texon werkt nauw samen met bruidshuizen en modewinkels uit de regio, die hun kledingreiniging aan ons toevertrouwen.

 

Uw kleding wordt na aanname eerst gesorteerd op kleur en stofsoort. Vervolgens wordt ieder kledingstuk op vlekken gecontroleerd. Vlekken worden voorbehandeld met speciale ontvlekkingsmiddelen die de kwaliteit van uw goed niet aantasten. Dit is een kwestie van ervaring en vakmanschap. Na de chemische reiniging volgt een nacontrole. Vervolgens wordt uw kleding zorgvuldig gestreken of geperst en gereed gemaakt.

Wassen

Texon neemt u de zorg van wassen, drogen en strijken uit handen! Wij verzorgen al jarenlang het wasgoed voor particulieren en bedrijven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan beddengoed, boven- en onderkleding, koksbuizen, overalls en badgoed.

 

Hebt u speciaal linnengoed of kleding waarvan u twijfelt over de wasmethode? Bied het bij ons aan, zodat wij u kunnen adviseren over de beste behandelmethode.